top of page

Liselotte Petersen

Sykepleier

​Mitt navn er Liselotte, og jeg arbeider som sykepleier i et vikarbyrå. Dette betyr at jeg ofte reiser fra oppdrag til oppdrag. I flere år har jeg hatt en drøm om å bli kosmetisk sykepleier og våren 2023 startet jeg på Injeksjonsstudiet ved Amabilis Academy.

Videointervju

Se videointervju med Liselotte der hun forteller om sin opplevelse med studiet.

Hva var grunnen til at du startet å studere ved Amabilis Academy?

Jeg begynte å studere ved Amabilis Academy etter å ha hørt gode tilbakemeldinger fra venninner som tidligere hadde studert her. Tre av mine bekjente har også gått på dette studiet før meg, og de har alle sterkt anbefalt det. Derfor følte jeg meg trygg på valget av Amabilis Academy.

Hva har overrasket deg mest med Studiet?

Det som har imponert meg mest under studiene ved Amabilis Academy er hvor utfordrende det kan være å utføre ansiktsinjeksjoner og hvor farlig fillers faktisk kan være i hendene på uvitende personer. Jeg har også fått øynene opp for hvor viktig det er å velge en kvalifisert behandler. Hvis jeg hadde hatt den kunnskapen jeg har i dag, ville jeg ha vært mye mer nøye med valg av behandlingssted.

Syns du studiet har levd opp til dine forventninger?

Studiene har definitivt innfridd mine forventninger. Jeg har fått tilgang til svært verdifull informasjon, lært utrolig mye, og fått praktisk erfaring med levende modeller.

Vil du anbefale Amabilis Academy til andre sykepleiere?

Jeg vil absolutt anbefale Amabilis Academy til andre, da de gir studentene muligheten til å arbeide med mange modeller. Dette inkluderer alt fra å injisere produkter til å kommunisere med modellene, som faktisk er kunder fra ulike klinikker i Oslo.

bottom of page