top of page
Botox-injeksjon

Jobb etter endt studiet

Jobb etter endt studie

 

Det er viktig at du gjør deg tanker om hva du ønsker å jobbe med allerede før du starter å studere kosmetisk sykepleie.

 

Videreutdanning innen kosmetisk sykepleie hos Amabilis Academy er rettet inn mot injeksjonsbehandlinger med fillere og medisinske injeksjoner i form av toksiner.  Sykepleiere som starter hos oss har et ønske om å hovedsaklig jobbe med injeksjoner.

 

Mange har gått med en drøm i flere år om videreutdanne seg innen kosmetisk sykepleie og jobbe med injeksjoner. Mange blir derfor overrasket over at studiet de har valgt viser seg å være hovedsaklig hudpleie med litt lett introduksjon til injeksjoner. Tenkt derfor godt over hva du velger før du starter. 

IMG_0838 2.HEIC
Hvordan vi hjelper deg inn i jobb?

Vi utdanner over 150 Sykepleiere i året innen injeksjoner og har i løpet av de siste 8 årene utdannet over 1000 leger og sykepleiere innen injeksjoner. Du finner derfor våre elever på alle de store klinikkene over hele Norge i dag. 

Klinikker og studioer tar ofte kontakt med oss for å skaffe seg nyutdannede sykepleiere, da vi er Norges eneste utdanning som leverer studenter som kan begynne å jobbe umiddelbart med injeksjoner etter endt studie.

P1069177.jpg

Utnytt dine kvaliteter som sykepleier

Bachelorgrad i Sykepleie

Selvfølgelig, her er teksten omskrevet:

Sykepleiere besitter en unik kompetanse i det norske helsevesenet og nyter høy anerkjennelse og tillit blant pasientene. Vi ønsker derfor å dra nytte av denne kompetansen for å trene sykepleiere til å utføre avanserte og omfattende injeksjonsbehandlinger.

Autoriserte sykepleiere innehar en treårig bachelorgrad og besitter betydelig kunnskap om kroppens anatomi og fysiologi. Derfor ser vi ingen grunn til å bruke denne kompetansen på hudpleie og kremer, noe som kan overlates til hudpleiere.

Hudpleie eller injeksjoner?

Før du fortsetter med din videreutdanning, er det avgjørende å nøye vurdere hvilket område du ønsker å spesialisere deg innenfor.

Estetisk medisin er et omfattende fagfelt som inkluderer en rekke behandlinger, fra grunnleggende hudpleie, laserbehandlinger og peelinger til avanserte injeksjonsbehandlinger som omfatter fillere, toksiner, mesoterapi og mer.

IMG_3859.HEIC
P1144650_edited.jpg

KOSMETISK INJEKSJONSSYKEPLEIER

BLI SERTIFISERT SOM 

Videreutdanning innen kosmetisk sykepleie hos Amabilis Academy er rettet inn mot injeksjonsbehandlinger med fillere og medisinske injeksjoner i form av toksiner.  Sykepleiere som starter hos oss har et ønske om å hovedsaklig jobbe med injeksjoner.

Ta kontakt med oss

Er du sykepleier og ønsker å videreutdanne deg?

bottom of page