top of page
Skjermbilde 2023-12-25 kl. 15.38_edited.jpg

Melanie Hunt Clark Moltu

Sykepleier

Mitt navn er Melanie og jeg jobber i dag som psykiatrien og på et legekontor som sykepleier.  Jeg har tenkt å bli kosmetisk sykepleier de siste 7 årene, og det føles derfor godt å endelig ha fullført studiene.

Videointervju

Se videointervju med Melanie der hun forteller om sin opplevelse med studiet.

Hva var grunnen til at du startet å studere ved Amabilis Academy?

Jeg valgte Amabilis Academy av flere grunner. De ga meg utmerket informasjon da jeg utforsket ulike studiemuligheter, og de var svært hjelpsomme med å svare på mine spørsmål. Jeg ble imponert over studietilbudet deres i forhold til andre alternativer.

 

Hva har overrasket deg mest med Studiet?

Det som virkelig overrasket meg mest ved dette studiet, var hvor inkluderende og dyktige lærerne og legene var. De skapte en trygg og beroligende læringsmiljø gjennom sin måte å undervise på og sin evne til å kommunisere effektivt med studentene.

 

Syns du studiet har levd opp til dine forventninger?

Studiet har virkelig overgått mine forventninger. Min tid her på Amabilis Academy har vært fantastisk på grunn av den høye kvaliteten på opplæringen og den støtten jeg har fått som student.

Vil du anbefale Amabilis Academy til andre sykepleiere?

Jeg vil sterkt anbefale Amabilis Academy til andre sykepleiere som ønsker å bli kosmetisk sykepleier og jobbe med injeksjoner. Jeg ser frem til å delta på flere kurs her på Amabilis Academy for å bygge videre på kunnskapen og erfaringen min. Dette vil hjelpe meg med å oppnå de jobbmulighetene jeg drømmer om innen dette yrket.

bottom of page