top of page
Botox-injeksjon

Hva gjør en kosmetisk sykepleier?

  • Du kan jobbe selvstendig i egen klinikk

  • Bedre arbeidstider og kun arbeid på dagtid

  • Kan kombineres med en offentlig stilling

Kosmetisk Sykepleie
 

Kosmetisk sykepleie er et yrke som har kommet de siste 20 årene, og er i dag en av de mest populære videreutdanningene for sykepleiere. 

Arbeidsoppgavene til en kosmetisk sykepleier er mangfoldig, men de jobber hovedsaklig med injeksjonsbehandlinger, hudpleie, peelinger, laserbehandlinger og andre type estetiske behandlinger.  De aller fleste jobber i privat sektor, enten at de jobber i egen klinikk eller er ansatt i en klinikk. Det er stor etterspørsel etter kompetente kosmetiske sykepleiere da bransjen øker kraftig.

IMG_0290.jpg
Hvem er studiet for?

Hos oss finner vi et bredt spekter av sykepleiere, fra de nyutdannede som nettopp har forlatt skolebenken, til erfarne sykepleiere med over 30 års erfaring fra sykehus, som nå ønsker å utforske nye utfordringer. Mange har en drøm om å jobbe innen kosmetisk sykepleie allerede før de begynner på sykepleierutdanningen, mens andre søker etter en forandring fra det de gjør i dag. Dette yrket ønsker velkommen sykepleiere i alle aldre, enten de er 20 eller 50 år gamle.

IMG_0300_edited.jpg
Jobbmuligheter i etterkant?

Sykepleiere som fullfører vårt injeksjonsstudie er svært attraktive kandidater å ansette etter endt studie, da de har muligheten til å begynne å administrere injeksjoner umiddelbart. Dette skyldes den omfattende praktiske opplæringen og de mange mulighetene for trening med ulike modeller som studiet tilbyr. I tillegg strekker utdanningen seg over flere måneder, noe som gir tilstrekkelig tid for studentene til å absorbere informasjonen og utvikle nødvendige ferdigheter.

 

Vi mottar mange henvendelser fra klinikker som ønsker å komme i kontakt med våre studenter på grunn av deres kompetanse."

P1155219.jpg
IMG_3836.jpg
Ønsker du å jobbe hovedsaklig med injeksjoner?

Er du sykepleier og ønsker i hovedsak å jobbe med injeksjonsbehandlinger? Da er det stor sjanse for at vi er rett sted for deg å søke videreutdanning. 

 

Ta kontakt med oss

Er du sykepleier og ønsker å videreutdanne deg?

bottom of page