top of page
Skjermbilde 2023-12-24 kl. 11_edited.jpg

Elisabeta Rizea

Sykepleier

Mitt navn er Elisabeta, og jobber i dag som sykepleier på en rehabiliterende avdeling i min hjemkommune. Jeg har veldig lenge drømt om å bli estetisk sykepleier. Helt siden jeg var liten har jeg vært opptatt av estetikk, små detaljer og det å kunne fremheve skjønnhet, samtidig som jeg liker at folk føler seg bra. 

Videointervju

Se videointervju med Elisabeta der hun forteller om sin opplevelse med studiet.

Hva var grunnen til at du startet å studere ved Amabilis Academy?

Det å få jobbe som estetisk sykepleier er en drøm som endelig har gått i oppfyllelse. Jeg valgte å studere ved Amabilis Academy fordi de har stort fokus på injeksjonsbehandlinger som man ikke finner noe annet sted i Norge. Det er denne delen ved estetisk medisin jeg ønsker å jobbe med videre og lære mest om, og det føler jeg virkelig at jeg har fått gjort her. 

 

Hva har overrasket deg mest med Studiet?

Det som har imponert meg mest med studiet, er den omfattende praktiske opplæringen vi mottar og tilgangen til et kontinuerlig strøm av levende modeller som vi kan øve på med ulike injeksjonsbehandlinger. Det mest bemerkelsesverdige er at vi har en dedikert lege eller kirurg som personlig veileder oss under hele prosessen. Jeg har hørt fra andre studiesteder at de har hatt muligheten til å øve på en modell de selv har medbrakt eller en venninne, men her på akademiet er det virkelig imponerende hvor mange modeller som er tilgjengelige for oss å trene på gjennom hele dagen. Selvfølgelig har vi endel viktig teori vi går gjennom, men det å kunne stå og utføre så mye og så mange injeksjoner gjør veldig mye med deg og du blir raskt trygg på å jobbe selvstendig med injeksjonsbehandlinger.

 

Syns du studiet har levd opp til dine forventninger?

Studiet har absolutt levd opp til mine forventninger og jeg kunne ikke vært mer fornøyd og jeg angrer ikke ikke et sekund på at jeg valgte å studere på Amabilis Academy

Vil du anbefale Amabilis Academy til andre sykepleiere?

Jeg vil absolutt anbefale Amabilis Academy til andre sykepleiere, og det har jeg allerede gjort. Grunnen til dette er at jeg opplever en svært god oppfølging, der alle mine spørsmål blir besvart. Det er også rom for litt humor og å være seg selv, noe som gir en mer avslappet atmosfære enn man kanskje skulle tro. Samtidig er det profesjonelt til fingerspissene, og man får en utrolig mengde kunnskap fra noen av Norges fremste leger innen dette feltet.

Hadde du anbefalt Amabilis Academy til fremtidige studenter?

 Det jeg ønsker å jobbe med framover er estetisk sykepleie og injeksjonsbehandlinger.

bottom of page