top of page
P1144318 1.jpg

Injeksjonssykepleie utdanning over to semester

Velkommen til Norges mest komplette injeksjonsutdanning for sykepleiere og den tryggeste veien til å få jobb some Kosmetisk sykepleier.

STUDIEINFORMASJON

Studiested

Våre undervisningslokaler ligger i Parkveien rett bak slottet i Oslo

Pris

Utdanning over to semester kr 124 000,-

 

som inkluderer studieavgift og administrasjonsavgift.

Opptakskrav

Autorisasjon som sykepleier , lege eller tannlege.

Litteratur

Vi har egne onlinekurs for all undervisning. Det kan likevel være aktuelt å ha våre anbefalte lærebøker tilgjengelig.

Søknadsfrist

Vi har oppstart hvert semester og har derfor et fortløpende opptak.

Eksamen

Eksamen er skriftlig og består av 50 spørsmål. Denne må bestås med 80% for å komme til muntlig og praktisk eksamen.

Injeksjonssykepleie utdanning over to semester

Videreutdanning innen kosmetisk sykepleie hos Amabilis Academy er spesielt rettet mot injeksjonsbehandlinger med fillere og medisinske injeksjoner, spesielt toksiner. Våre sykepleiere som begynner utdanningen hos oss, har primært en interesse for å arbeide med injeksjoner.

I motsetning til andre videreutdanninger som gir en innføring i injeksjonsbehandlinger, hvor du får muligheten til å prøve å injisere fillere eller toksiner på en modell (inkludert deg selv), tilbyr vi et mer omfattende og grundig program når det kommer til injeksjoner. Etter å ha fullført studiet i kosmetisk injeksjonssykepleie hos oss, vil du ha kompetanse innen alle grunnleggende aspekter ved fillere og toksiner.

 

Du vil være klar til å begynne å jobbe umiddelbart i en klinikk, uten behov for ytterligere utdanning på forhånd.

Hvordan studiet er lagt opp

Vårt studie er lagt opp med 8 undervisningsmoduler, fordelt på 4 moduler hvert semester.  Den første modulen er kun online undervisning. Denne modulen inneholder estetisk dermatologi og estetisk anatomi. Dette vil sette deg i stand til å lære om fillere og medisinske injeksjoner i etterkant. Modul 2 - 8 vil være praktiske moduler over fire dager som tar for seg alt innen medisinske injeksjoner.

Grunnet vår store tilgang på modeller så vil det i løpet av disse fire dagene ha opp mot 150 modeller som sitter tilgjengelig for våre studenter. Dette medfører store mengder praksis, og skaper gode og flinke behandlere. Alle injeksjoner vil gjennomføres under supervisjon av våre erfarne leger. Etter endt kursmodul har studentene våre gjennomført så mye praksis og teori, at de får diplomer i etterkant og kan begynne å praktisere på venner, bekjente eller i klinikk. Alle studentene får tilbud om ansvarlig lege i etterkant vis de ikke har dette selv.

Ta kontakt med oss

Er du sykepleier og ønsker å videreutdanne deg?

bottom of page