Hvorfor studenter velger oss!

Vår avanserte opplæring innen kosmetisk sykepleie ved Amabilis Academy legger spesiell vekt på injeksjonsbehandlinger med fillere og medisinske injeksjoner som inneholder toksiner.

Trenger jeg kurs etter utdanningen?

Vår utdanning som kosmetisk sykepleier og injeksjonsspesialist gir deg den nødvendige kompetansen uten behov for ekstra kurs før du kan begynne å jobbe. Gjennom programmet vil du behandle et stort antall modeller, og ved fullført utdanning vil du være klar til å jobbe selvstendig.

  • Vi tilbyr også gratis deltakelse på kurs for de som ønsker ytterligere praksis. Dette sikrer at du kan oppnå den nødvendige erfaringen innen fillere, toksiner og andre injeksjoner uten ekstra kostnader.

Vår omfattende og støttende utdanning fokuserer på både teoretisk kunnskap og praktisk erfaring, slik at du kan trives og lykkes som en kvalifisert kosmetisk sykepleier og injeksjonsspesialist fra dag én.

Trenger jeg kurs etter utdanningen?

Amabilis Academy er blant Norges mest erfarne tilbydere av kurs og utdanning innen estetisk medisin. I løpet av de siste åtte årene har vi utdannet over 1000 leger og sykepleiere i bruken av injeksjonsbehandlinger.

Vi utdanner mange kosmetiske sykepleiere hvert år og vi er kjent for vårt sterke fokus på injeksjonsbehandlinger med fillere, toksiner og andre estetiske og medisinske injeksjoner.

Våre online kurs og injeksjonsvideoer

Med våre fantastiske Videoforelesninger kan du følge med på forelesningene i ditt tempo og når du selv ønsker. Høy kvalitet på både lyd og bilde gjør at du kan komme god forberedt til praktisk trening.

Du får tilgang til Videoforelesningene god tid i forkant og har tilgang også etter endt studiet. Våre tidligere studenter er alltid velkommen til å delta på våre ukentlige webinarer og nye videoer som legges ut lenge etter du er ferdig utdannet.

Se eksempel på online video.

På de største klinikkene i Norge

Så og si samtlige av de største klinikkene i Norge har ansatt sykepleiere som er utdannet hos oss. Mange av klinikkene er også startet opp av våre tidligere eleven.

Våre injeksjonsstudenter er noe av de mest populære Kosmetiske Sykepleiere i Norge og vi hjelper de fleste å skaffe jobb allerede før de er ferdige på studiet.

Hvordan studiet er lagt opp

  • Vårt studie er lagt opp med 8 undervisningsmoduler, fordelt på 4 moduler hvert semester.  
  • Undervisningen foregår 3 - 4 dager hver måned, så kan tas på deltid.
  • 40% Online og 60% Praktisk oppmøte.
  • Store mengder praktisk trening med injeksjonsbehandlinger.
  • Alle studentene får tilbud om ansvarlig lege i etterkant vis de ikke har dette selv.

Er du klar for å ta det neste steget?

Er du klar for å ta karrieren din til nye høyder? Ved Amabilis Academy får du dybdekompetanse innen kosmetisk injeksjonssykepleie. Bli en ettertraktet ekspert i filler- og toksinbehandlinger.